Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)300g198kcal45g0g2.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 300g39kcal3.4g2.9g0.6g3.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Herne 200g138kcal10.1g18.7g0.8g6.2g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 100g70kcal0.7g14.7g0.4g1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 160g43kcal0.6g2.3g1.2g2.9g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3368g1924kcal174g144g61.4g30.2g
Valittu annoskoko1684g962kcal87g72g30.7g15.1g
Annoskoko puolitettuna842g481kcal43.5g36g15.4g7.6g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170