Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)338g223kcal50.7g0g2.4g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 338g44kcal3.8g3.3g0.7g4.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Herne 226g155kcal11.4g21.1g0.9g7g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 113g79kcal0.8g16.6g0.4g1.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 451g289kcal14.4g21.7g15.8g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 180g48kcal0.7g2.6g1.3g3.3g
Kananmuna, keitetty 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3798g2170kcal196g162.6g69g34.4g
Valittu annoskoko1899g1085kcal98g81.3g34.5g17.2g
Annoskoko puolitettuna950g543kcal49g40.7g17.3g8.6g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170