Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)38g25kcal5.6g0g0.3g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 38g4.9kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herne 25g17kcal1.3g2.3g0.1g0.8g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 13g8.8kcal0.1g1.8g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 20g5.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g241kcal21.8g18g7.6g4g
Valittu annoskoko211g121kcal10.9g9g3.8g2g
Annoskoko puolitettuna106g60kcal5.5g4.5g1.9g1g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170