Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)376g248kcal56.4g0g2.6g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 376g49kcal4.2g3.7g0.8g4.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Herne 251g173kcal12.7g23.5g1g7.8g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 125g88kcal0.9g18.5g0.5g1.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 501g322kcal16g24.2g17.5g0.1g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 201g54kcal0.8g2.9g1.4g3.6g
Kananmuna, keitetty 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4220g2411kcal218g181g76.6g38.2g
Valittu annoskoko2110g1206kcal109g90.5g38.3g19.1g
Annoskoko puolitettuna1055g603kcal54.5g45.3g19.2g9.6g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170