Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)451g298kcal67.7g0g3.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 451g59kcal5.1g4.4g0.9g5.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen150g30kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Herne 301g207kcal15.2g28.1g1.2g9.3g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 150g106kcal1.1g22.1g0.6g1.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 601g386kcal19.2g29g21g0.1g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 241g64kcal1g3.4g1.7g4.4g
Kananmuna, keitetty 165g236kcal20.7g0.5g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5064g2893kcal261.8g216.4g92.2g45.8g
Valittu annoskoko2532g1447kcal130.9g108.2g46.1g22.9g
Annoskoko puolitettuna1266g723kcal65.5g54.1g23.1g11.5g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170