Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)600g396kcal90g0g4.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 600g78kcal6.7g5.9g1.2g7.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen200g40kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Herne 400g276kcal20.2g37.4g1.6g12.4g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 200g141kcal1.4g29.5g0.8g2.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 320g86kcal1.3g4.6g2.3g5.8g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6736g3849kcal347.8g288.6g122.6g60.8g
Valittu annoskoko3368g1924kcal173.9g144.3g61.3g30.4g
Annoskoko puolitettuna1684g962kcal87g72.2g30.7g15.2g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170