Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)601g397kcal90.2g0g4.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 601g78kcal6.7g5.9g1.2g7.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen201g40kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Herne 401g276kcal20.3g37.5g1.6g12.4g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 201g141kcal1.4g29.5g0.8g2.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 802g514kcal25.7g38.7g28.1g0.1g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 321g86kcal1.3g4.6g2.3g5.8g
Kananmuna, keitetty 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6752g3858kcal348.8g289g122.8g60.8g
Valittu annoskoko3376g1929kcal174.4g144.5g61.4g30.4g
Annoskoko puolitettuna1688g964kcal87.2g72.3g30.7g15.2g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170