Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)677g447kcal101.5g0g4.7g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 677g88kcal7.6g6.6g1.4g8.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen226g45kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Herne 451g311kcal22.8g42.2g1.8g14g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 226g159kcal1.6g33.2g0.9g2.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 902g579kcal28.9g43.5g31.6g0.1g
Sokeri 23g92kcal0g22.5g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 361g97kcal1.4g5.2g2.6g6.6g
Kananmuna, keitetty 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7596g4340kcal392.4g325g138.2g68.8g
Valittu annoskoko3798g2170kcal196.2g162.5g69.1g34.4g
Annoskoko puolitettuna1899g1085kcal98.1g81.3g34.6g17.2g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170