Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)75g50kcal11.3g0g0.5g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 75g10kcal0.8g0.7g0.2g0.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen25g5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Herne 50g35kcal2.5g4.7g0.2g1.6g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 25g18kcal0.2g3.7g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 40g11kcal0.2g0.6g0.3g0.7g
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g482kcal43.6g36.2g15.4g7.8g
Valittu annoskoko422g241kcal21.8g18.1g7.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna211g121kcal10.9g9.1g3.9g2g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170