Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)752g496kcal112.8g0g5.3g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 752g98kcal8.4g7.4g1.5g9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen251g50kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Herne 501g345kcal25.4g46.9g2g15.5g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 251g177kcal1.8g36.9g1g2.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1002g643kcal32.1g48.3g35.1g0.1g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 401g107kcal1.6g5.7g2.9g7.3g
Kananmuna, keitetty 276g393kcal34.5g0.8g28.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8440g4822kcal436.2g361g153.8g76g
Valittu annoskoko4220g2411kcal218.1g180.5g76.9g38g
Annoskoko puolitettuna2110g1206kcal109.1g90.3g38.5g19g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170