Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)94g62kcal14.1g0g0.7g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 94g12kcal1.1g0.9g0.2g1.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Herne 63g43kcal3.2g5.9g0.3g1.9g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 31g22kcal0.2g4.6g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 125g80kcal4g6g4.4g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 50g13kcal0.2g0.7g0.4g0.9g
Kananmuna, keitetty 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g603kcal54.6g45g19.4g9.2g
Valittu annoskoko528g302kcal27.3g22.5g9.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna264g151kcal13.7g11.3g4.9g2.3g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170