Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)113g74kcal16.9g0g0.8g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 113g15kcal1.3g1.1g0.2g1.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen38g7.5kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Herne 75g52kcal3.8g7g0.3g2.3g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 38g27kcal0.3g5.5g0.1g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g97kcal4.8g7.2g5.3g0g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 60g16kcal0.2g0.9g0.4g1.1g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1266g724kcal65.4g54g22.8g11.4g
Valittu annoskoko633g362kcal32.7g27g11.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna317g181kcal16.4g13.5g5.7g2.9g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170