Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)132g87kcal19.7g0g0.9g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 132g17kcal1.5g1.3g0.3g1.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen44g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Herne 88g60kcal4.4g8.2g0.4g2.7g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 44g31kcal0.3g6.5g0.2g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 175g113kcal5.6g8.5g6.1g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 70g19kcal0.3g1g0.5g1.3g
Kananmuna, keitetty 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1477g844kcal76.2g63.4g26.8g13.4g
Valittu annoskoko739g422kcal38.1g31.7g13.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna369g211kcal19.1g15.9g6.7g3.4g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170