Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)150g99kcal22.6g0g1.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 150g20kcal1.7g1.5g0.3g1.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Herne 100g69kcal5.1g9.4g0.4g3.1g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 50g35kcal0.4g7.4g0.2g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 201g129kcal6.4g9.7g7g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 80g21kcal0.3g1.1g0.6g1.5g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1688g964kcal87.4g72.4g31g15.2g
Valittu annoskoko844g482kcal43.7g36.2g15.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna422g241kcal21.9g18.1g7.8g3.8g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170