Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)169g112kcal25.4g0g1.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 169g22kcal1.9g1.7g0.3g2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Herne 113g78kcal5.7g10.6g0.5g3.5g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 56g40kcal0.4g8.3g0.2g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 226g145kcal7.2g10.9g7.9g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 90g24kcal0.4g1.3g0.6g1.6g
Kananmuna, keitetty 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1899g1085kcal98.2g81.4g34.6g17g
Valittu annoskoko950g543kcal49.1g40.7g17.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna475g271kcal24.6g20.4g8.7g4.3g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170