Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale146g467kcal17.5g0g43.8g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 600g145kcal8.2g11.6g3g14.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g79kcal0.1g0.1g8.8g0g
Maito, Kevyt178g82kcal5.7g8.5g2.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio70g203kcal18.2g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2190g2179kcal119.2g40.8g162.2g29.8g
Valittu annoskoko1095g1090kcal59.6g20.4g81.1g14.9g
Annoskoko puolitettuna548g545kcal29.8g10.2g40.6g7.5g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412