Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra800g640kcal136g8g8g0g
Sipuli (kuorittu)274g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g340g1156kcal6.8g10.2g119g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g5054kcal294.6g64.6g399g9.4g
Valittu annoskoko1504g2527kcal147.3g32.3g199.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna752g1264kcal73.7g16.2g99.8g2.4g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352573