Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra900g720kcal153g9g9g0g
Sipuli (kuorittu)308g83kcal4g14.8g0.6g5.2g
Voi, 1 tl, 5 g101g739kcal1g1g81g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g383g1301kcal7.6g11.5g133.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g5686kcal331.2g72.6g449g10.4g
Valittu annoskoko1692g2843kcal165.6g36.3g224.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna846g1421kcal82.8g18.2g112.3g2.6g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352573