Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra1000g800kcal170g10g10g0g
Sipuli (kuorittu)343g93kcal4.5g16.4g0.7g5.8g
Voi, 1 tl, 5 g113g821kcal1.1g1.1g90g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g425g1445kcal8.5g12.7g148.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g6317kcal368.2g80.4g498.8g11.6g
Valittu annoskoko1880g3159kcal184.1g40.2g249.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna940g1579kcal92.1g20.1g124.7g2.9g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352573