Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra500g400kcal85g5g5g0g
Sipuli (kuorittu)171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Voi, 1 tl, 5 g56g411kcal0.6g0.6g45g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g213g723kcal4.2g6.4g74.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g3159kcal184g40.4g249.4g5.8g
Valittu annoskoko940g1579kcal92g20.2g124.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna470g790kcal46g10.1g62.4g1.5g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352573