Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Arkinen kauraleipä 2kpl

Kiehauta vesi ja kaada kaurahiutaleiden päälle kulhoon.

Anna muhia kunnes vesi on kädenlämpöistä.

Sekoita joukkoon 3tl suolaa, hiiva ja alusta vehnäjauholla.

Anna kohota kaksinkertaiseksi.

Ripottele leivinlaudalle elovena plussaa ja vehnäjauhoja ja leivo kaksi pyöreää leipää.

Laita leivinpaperin päälle uunipellille ja anna vielä kohota hetkisen.

Paista uunissa 250asteessa n.30min.

Miituska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)200g740kcal28g110g16g22g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g50g31kcal6.6g0.6g0.2g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g750g2700kcal97.5g525g15.8g27.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g6941kcal264.2g1271.2g64g99.6g
Valittu annoskoko1750g3471kcal132.1g635.6g32g49.8g
Annoskoko puolitettuna875g1735kcal66.1g317.8g16g24.9g
Arvot/100g100g198kcal7.5g36.3g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=35282