Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Peruna, keskikokoinen 60g80g48kcal1.2g10.4g0.1g0.7g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g100g309kcal20g1.4g25g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g100g157kcal16g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g1719kcal92g86.6g109.4g21.8g
Valittu annoskoko1280g859kcal46g43.3g54.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna640g430kcal23g21.7g27.4g5.5g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419