Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 630g267kcal61.8g2.5g0.6g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta153g436kcal23.7g0.3g38.3g0g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g65g390kcal15.6g4.3g35.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g4065kcal208.2g20.8g354.6g0g
Valittu annoskoko1032g2032kcal104.1g10.4g177.3g0g
Annoskoko puolitettuna516g1016kcal52.1g5.2g88.7g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761