Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 360g274kcal6.8g55.8g0.7g3.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 300g700kcal34.2g3.5g61.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1628g2036kcal86.2g134.2g125.8g12.8g
Valittu annoskoko814g1018kcal43.1g67.1g62.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna407g509kcal21.6g33.6g31.5g3.2g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686