Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g300g315kcal43.5g13.5g6g16.5g
Sipuli 130g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g500g125kcal6.5g21g1g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 15g106kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1950g1236kcal108g91.2g39g38.6g
Valittu annoskoko975g618kcal54g45.6g19.5g19.3g
Annoskoko puolitettuna488g309kcal27g22.8g9.8g9.7g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740