Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400g910kcal76g0g68g0g
Sipuli (kuorittu)218g59kcal2.8g10.5g0.4g3.7g
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g124g1.6g8g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g140g378kcal18.2g0g33.6g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 400g253kcal12g19.2g14g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4026g4575kcal261.8g307.8g246.4g23.4g
Valittu annoskoko2013g2288kcal130.9g153.9g123.2g11.7g
Annoskoko puolitettuna1007g1144kcal65.5g77g61.6g5.9g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743