Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi120g539kcal7.8g71.9g25.2g3.7g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.3g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss280g96kcal2.8g11.5g2.2g10.3g
Flora Vanilla 12%192g364kcal8.6g30.7g23g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g120g300kcal6.9g3.8g28.2g0.2g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g144g230kcal10.5g2.3g10.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g24g96kcal0g24g0g0g
Liivatelehti, gelatiini16g56kcal13.7g0g0g0g
Marianne crush 150g80g344kcal1g68.7g6.7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g4837kcal103.4g477.6g254.8g31.2g
Valittu annoskoko1040g2419kcal51.7g238.8g127.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna520g1209kcal25.9g119.4g63.7g7.8g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901