Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi135g607kcal8.8g80.9g28.3g4.2g
Voi, 1 tl, 5 g45g328kcal0.4g0.4g35.9g0g
Sokeri 22g88kcal0g21.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss315g108kcal3.1g12.9g2.5g11.6g
Flora Vanilla 12%216g410kcal9.7g34.5g25.9g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g135g337kcal7.8g4.3g31.7g0.3g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g162g259kcal11.8g2.6g11.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g27g108kcal0g27g0g0g
Liivatelehti, gelatiini18g63kcal15.4g0g0g0g
Marianne crush 150g90g386kcal1.1g77.3g7.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g5442kcal116.2g537g286.2g35.2g
Valittu annoskoko1170g2721kcal58.1g268.5g143.1g17.6g
Annoskoko puolitettuna585g1361kcal29.1g134.3g71.6g8.8g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901