Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi15g67kcal1g9g3.1g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g5g36kcal0g0g4g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss35g12kcal0.3g1.4g0.3g1.3g
Flora Vanilla 12%24g46kcal1.1g3.8g2.9g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g15g37kcal0.9g0.5g3.5g0g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g18g29kcal1.3g0.3g1.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g3g12kcal0g3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2g7kcal1.7g0g0g0g
Marianne crush 150g10g43kcal0.1g8.6g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g605kcal12.8g59.6g31.8g4g
Valittu annoskoko130g302kcal6.4g29.8g15.9g2g
Annoskoko puolitettuna65g151kcal3.2g14.9g8g1g
Arvot/100g100g232kcal4.9g22.9g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901