Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi150g674kcal9.7g89.9g31.5g4.6g
Voi, 1 tl, 5 g50g364kcal0.5g0.5g39.9g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss350g120kcal3.5g14.3g2.8g12.9g
Flora Vanilla 12%240g455kcal10.8g38.3g28.8g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g150g374kcal8.7g4.8g35.2g0.3g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g180g288kcal13.1g2.9g12.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g30g120kcal0g30g0g0g
Liivatelehti, gelatiini20g70kcal17.1g0g0g0g
Marianne crush 150g100g429kcal1.2g85.9g8.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g6047kcal129.2g596.8g318.4g39g
Valittu annoskoko1300g3023kcal64.6g298.4g159.2g19.5g
Annoskoko puolitettuna650g1512kcal32.3g149.2g79.6g9.8g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901