Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi180g809kcal11.7g107.8g37.7g5.6g
Voi, 1 tl, 5 g60g437kcal0.6g0.6g47.9g0g
Sokeri 29g117kcal0g28.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.5g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss419g143kcal4.2g17.2g3.4g15.5g
Flora Vanilla 12%288g546kcal12.9g46g34.5g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g180g449kcal10.4g5.8g42.2g0.4g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g216g345kcal15.7g3.5g15.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g36g144kcal0g35.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini24g84kcal20.5g0g0g0g
Marianne crush 150g120g515kcal1.4g103g10.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g7256kcal154.8g716g381.8g47g
Valittu annoskoko1560g3628kcal77.4g358g190.9g23.5g
Annoskoko puolitettuna780g1814kcal38.7g179g95.5g11.8g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901