Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi210g944kcal13.6g125.8g44g6.5g
Voi, 1 tl, 5 g70g510kcal0.7g0.7g55.9g0g
Sokeri 34g136kcal0g33.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss489g167kcal4.9g20.1g3.9g18.1g
Flora Vanilla 12%336g637kcal15.1g53.7g40.3g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g210g524kcal12.2g6.7g49.3g0.4g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g252g403kcal18.4g4g17.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g42g168kcal0g41.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini28g98kcal23.9g0g0g0g
Marianne crush 150g140g601kcal1.7g120.2g11.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g8465kcal181g835.4g445.4g54.8g
Valittu annoskoko1820g4233kcal90.5g417.7g222.7g27.4g
Annoskoko puolitettuna910g2116kcal45.3g208.9g111.4g13.7g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901