Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi23g101kcal1.5g13.5g4.7g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss52g18kcal0.5g2.1g0.4g1.9g
Flora Vanilla 12%36g68kcal1.6g5.8g4.3g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g23g56kcal1.3g0.7g5.3g0g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g27g43kcal2g0.4g1.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3g11kcal2.6g0g0g0g
Marianne crush 150g15g64kcal0.2g12.9g1.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g907kcal19.6g89.6g47.8g5.8g
Valittu annoskoko195g454kcal9.8g44.8g23.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna98g227kcal4.9g22.4g12g1.5g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901