Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi30g135kcal1.9g18g6.3g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss70g24kcal0.7g2.9g0.6g2.6g
Flora Vanilla 12%48g91kcal2.2g7.7g5.8g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g30g75kcal1.7g1g7g0.1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g36g58kcal2.6g0.6g2.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g6g24kcal0g6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4g14kcal3.4g0g0g0g
Marianne crush 150g20g86kcal0.2g17.2g1.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g1210kcal25.6g119.8g63.8g7.8g
Valittu annoskoko260g605kcal12.8g59.9g31.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna130g302kcal6.4g30g16g2g
Arvot/100g100g233kcal4.9g23g12.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901