Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi300g1350kcal19.5g180g63g9.3g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss700g239kcal7g28.7g5.6g25.9g
Flora Vanilla 12%480g912kcal21.6g76.8g57.6g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g300g750kcal17.4g9.6g70.5g0.6g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g360g576kcal26.3g5.8g25.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g60g240kcal0g60g0g0g
Liivatelehti, gelatiini40g140kcal34.2g0g0g0g
Marianne crush 150g200g860kcal2.4g172g16.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g12112kcal258.8g1195.4g637.4g78.4g
Valittu annoskoko2604g6056kcal129.4g597.7g318.7g39.2g
Annoskoko puolitettuna1302g3028kcal64.7g298.9g159.4g19.6g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901