Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi37g169kcal2.4g22.5g7.9g1.2g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss87g30kcal0.9g3.6g0.7g3.2g
Flora Vanilla 12%60g114kcal2.7g9.6g7.2g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g37g94kcal2.2g1.2g8.8g0.1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g45g72kcal3.3g0.7g3.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini5g17kcal4.3g0g0g0g
Marianne crush 150g25g107kcal0.3g21.5g2.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g1512kcal32.4g149.4g79.6g9.8g
Valittu annoskoko325g756kcal16.2g74.7g39.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna163g378kcal8.1g37.4g19.9g2.5g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901