Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi45g202kcal2.9g27g9.4g1.4g
Voi, 1 tl, 5 g15g109kcal0.1g0.1g12g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss105g36kcal1g4.3g0.8g3.9g
Flora Vanilla 12%72g137kcal3.2g11.5g8.6g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g45g112kcal2.6g1.4g10.6g0.1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g54g86kcal3.9g0.9g3.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g9g36kcal0g9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini6g21kcal5.1g0g0g0g
Marianne crush 150g30g129kcal0.4g25.8g2.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1814kcal38.4g179.2g95.4g11.8g
Valittu annoskoko390g907kcal19.2g89.6g47.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna195g454kcal9.6g44.8g23.9g3g
Arvot/100g100g233kcal4.9g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901