Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi52g236kcal3.4g31.5g11g1.6g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss122g42kcal1.2g5g1g4.5g
Flora Vanilla 12%84g159kcal3.8g13.4g10.1g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g52g131kcal3g1.7g12.3g0.1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g63g101kcal4.6g1g4.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g42kcal0g10.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini7g24kcal6g0g0g0g
Marianne crush 150g35g150kcal0.4g30.1g2.9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g2116kcal45.2g209.2g111.4g13.6g
Valittu annoskoko455g1058kcal22.6g104.6g55.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna228g529kcal11.3g52.3g27.9g3.4g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901