Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi60g270kcal3.9g35.9g12.6g1.9g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss140g48kcal1.4g5.7g1.1g5.2g
Flora Vanilla 12%96g182kcal4.3g15.3g11.5g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g60g150kcal3.5g1.9g14.1g0.1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g72g115kcal5.2g1.2g5g0g
Tomusokeri 1dl=60g12g48kcal0g12g0g0g
Liivatelehti, gelatiini8g28kcal6.8g0g0g0g
Marianne crush 150g40g172kcal0.5g34.3g3.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g2419kcal51.6g238.6g127.4g15.8g
Valittu annoskoko520g1209kcal25.8g119.3g63.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna260g605kcal12.9g59.7g31.9g4g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901