Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi600g2700kcal39g360g126g18.6g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1400g479kcal14g57.4g11.2g51.8g
Flora Vanilla 12%960g1824kcal43.2g153.6g115.2g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g600g1500kcal34.8g19.2g141g1.2g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g720g1152kcal52.6g11.5g50.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g120g480kcal0g120g0g0g
Liivatelehti, gelatiini80g279kcal68.5g0g0.1g0g
Marianne crush 150g400g1720kcal4.8g344g33.6g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g24223kcal517.8g2390.6g1275g156.8g
Valittu annoskoko5208g12112kcal258.9g1195.3g637.5g78.4g
Annoskoko puolitettuna2604g6056kcal129.5g597.7g318.8g39.2g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901