Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi75g338kcal4.9g45g15.8g2.3g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss175g60kcal1.7g7.2g1.4g6.5g
Flora Vanilla 12%120g228kcal5.4g19.2g14.4g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g75g188kcal4.4g2.4g17.6g0.2g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g90g144kcal6.6g1.4g6.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g15g60kcal0g15g0g0g
Liivatelehti, gelatiini10g35kcal8.6g0g0g0g
Marianne crush 150g50g215kcal0.6g43g4.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g3028kcal65g299g159.4g19.6g
Valittu annoskoko651g1514kcal32.5g149.5g79.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna326g757kcal16.3g74.8g39.9g4.9g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901