Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi90g404kcal5.8g53.9g18.9g2.8g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss210g72kcal2.1g8.6g1.7g7.8g
Flora Vanilla 12%144g273kcal6.5g23g17.3g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g90g225kcal5.2g2.9g21.1g0.2g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g108g173kcal7.9g1.7g7.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g18g72kcal0g18g0g0g
Liivatelehti, gelatiini12g42kcal10.3g0g0g0g
Marianne crush 150g60g258kcal0.7g51.5g5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g3628kcal77.6g358g191g23.6g
Valittu annoskoko780g1814kcal38.8g179g95.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna390g907kcal19.4g89.5g47.8g5.9g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901