Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi105g472kcal6.8g62.9g22g3.3g
Voi, 1 tl, 5 g35g255kcal0.3g0.3g28g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss245g84kcal2.4g10g2g9.1g
Flora Vanilla 12%168g319kcal7.5g26.8g20.1g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g105g262kcal6.1g3.4g24.6g0.2g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g126g201kcal9.2g2g8.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g21g84kcal0g21g0g0g
Liivatelehti, gelatiini14g49kcal12g0g0g0g
Marianne crush 150g70g301kcal0.8g60.1g5.9g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g4233kcal90.2g417.6g222.8g27.6g
Valittu annoskoko910g2116kcal45.1g208.8g111.4g13.8g
Annoskoko puolitettuna455g1058kcal22.6g104.4g55.7g6.9g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901