Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras65g174kcal5.5g33.3g0.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl116g152kcal15.1g0.6g10g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2490g3445kcal319.2g104.4g191.2g27g
Valittu annoskoko1245g1722kcal159.6g52.2g95.6g13.5g
Annoskoko puolitettuna623g861kcal79.8g26.1g47.8g6.8g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927