Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.3g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g25g88kcal1.5g19g0.4g0.5g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen12g22kcal4g0.1g0.5g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1478g1237kcal87.6g56g71.4g13g
Valittu annoskoko739g618kcal43.8g28g35.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna370g309kcal21.9g14g17.9g3.3g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355135