Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)500g1750kcal67.5g328g14.5g16g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 450g192kcal15.2g21.6g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl174g230kcal22.8g0.5g14.4g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)90g324kcal20.7g0g27g0g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Purjosipuli, annos 20g20g3.8kcal0.4g0.5g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1282kcal107.1g0g95.8g0g
Ketsuppi, Pirkka17g18kcal0.2g4.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3682g7695kcal471.4g726.2g313.4g39.2g
Valittu annoskoko1841g3848kcal235.7g363.1g156.7g19.6g
Annoskoko puolitettuna921g1924kcal117.9g181.6g78.4g9.8g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158