Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit600g1242kcal90g12.6g91.2g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)390g156kcal6.6g32g0.4g5.5g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g300g1050kcal39g216g3.6g6.9g
Juustodippi, Pirkka 300g300g390kcal9.3g5.1g36.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g5676kcal289.8g531.4g264.2g24.8g
Valittu annoskoko1590g2838kcal144.9g265.7g132.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna795g1419kcal72.5g132.9g66.1g6.2g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217