Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino161g547kcal37g85.3g6g9.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 201g294kcal29.5g35.5g1.8g7.8g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g250g275kcal7.5g8g25g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 174g180kcal6g31.3g1.8g5g
Raejuusto, Milbona, Lidl200g180kcal32g5g4g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g15g123kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2422g3566kcal254.2g340.4g130.2g48.4g
Valittu annoskoko1211g1783kcal127.1g170.2g65.1g24.2g
Annoskoko puolitettuna606g892kcal63.6g85.1g32.6g12.1g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347