KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore201g393kcal37.7g0g27.2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kanamuna, paistettu (pirkka)17g37kcal2.2g0.1g3.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro10g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 9g50kcal0g0g5.6g0g
Piparjuuri, annos 10g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g980kcal80.8g3.2g72g1.6g
Valittu annoskoko256g490kcal40.4g1.6g36g0.8g
Annoskoko puolitettuna128g245kcal20.2g0.8g18g0.4g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715