KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore252g491kcal47.1g0g34g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Kanamuna, paistettu (pirkka)21g46kcal2.7g0.1g3.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro13g3.9kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 12g63kcal0g0g7g0g
Piparjuuri, annos 10g0.5g0.2kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1225kcal101g4g90.2g2g
Valittu annoskoko320g612kcal50.5g2g45.1g1g
Annoskoko puolitettuna160g306kcal25.3g1g22.6g0.5g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715